maanantai 8. lokakuuta 2012

Saamattomuuden huippu

Edellinen blogipäivitys oli sitten joskus heinäkuussa. Sen jälkeen onkin ollut kaikenlaista. Pian edellisen päivityksen jälkeen Pipari alkoi sairastella. Ruokahalu loppui kuin seinään, minkä laitoin aluksi sen piikkiin, että Viljami lähti kolmen päivän reisuun Kuopioon. Ei tullut ruokahalu kuitenkaan takaisin Viljamin myötä ja Pipru oli muutenkin jotenkin allapäin. Menimme eläinlääkäriin, jossa selvisi että tulehdusarvot olivat koholla. Lisäksi emättimestä tuli kellertävää eritettä, joten tytsy ultrattiin. Mitään viitteitä kohtutulehduksesta ei kuitenkaan onneksi ollut. Saimme antibioottikuurin ja lisäksi diagnoosin valeraskaudesta.
Kaiken kaikkiaan Pipari sairastelunsa aikana ultrattiin kolmesti, mutta kaikki kerrat puhtaita. Kaiken kaikkiaan söimme kahdet antibiootit ja kontrolliverikokeissa käytiin kolmesti. Viimeiselläkin kerralla tulehdusarvoja oli vielä vähän, mutta koska tyttö oli palannut normaaliksi omaksi itsekseen, ei kuuria enää jatkettu ja terveenä on luojan kiitos pysytty. Tuon sairastelun aikana tajusi taas, miten korvaamattoman tärkeä on tästäkin tytöstä tullut, Millään muulla ei ollut enää mitään väliä kunhan Pirre saadaan taas terveeksi.

Pipsu debytoi virallisissa näyttelykehissäkin loppukesästä ensimmäisen kerran. Tuloksista ei sitten sen enempää tarvitsisi puhua, oli nimittäin sellainenkin puusilmä tuomari tuolta vironmaalta. Arvostelun mukaan Piparilla on alas kiinnittynyt häntä! Täytyy sanoa että jos tuo on alas kiinnittynyt niin mikähän se ylöskiinnittynyt sitten on?

Niin ja mitä se Viljami teki Kuopiossa? Oli näyttelyreisulla Virpin ja Emilian kanssa. Tuomisina mukava jatko ERI putkeen, 2xSA ja lauantailta yllättäen VARACACIB, kaljuna totta kai :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti