tiistai 13. toukokuuta 2014

Viljamin comeback

4.5 oli viimein Viljamin suuri päivä. Lähdimme Maalahden ryhmänäyttelyyn kokeilemaan mitä jalasta sanotaan ja miten se kehässä kestää. Viikkoa aiemmin saimme eläinlääkäriltä puhtaat paperit ja lausunnon, ettei jalassa ole kipuja tai mitään muuta mikä estäisi näyttelyyn osallistumisen sillä kysymys on kuitenkin traumaperäisestä, ei rakenteellisesta vammasta.
Pu kehässä oli jalassa nähtävissä pientä väsymistä minkä jotkut huomasivatkin, mutta tuomari joko ei tai sitten ymmärsi tilanteen (ei se kyllä tainnut vammasta tietää). Viljami yllätti ja sijoittui lopulta VSP:ksi.Viimein kehässä, onnellinen poika :) Kuva:Pekka LinholaKärventynyttä sammarintassua. Haisi muuten kauhealta
Pipsa sen sijaan on vaihtanut karvansa ja on perin kalju. Näyttelyihin osallistumisen edestä se onkin sitten sählännyt. Tänä aamuna meni nurin kukkapurkki ja viikko sitten neiti kokeili hiilillä kävelyä, onneksi vähäisin vaurioin.
Mutta on me treenattukin. Pipsalle ongelmallinen nouto on otettu nyt työn alle ja myös ruutua on hiukan kokeiltu vaihtelun vuoksi. Huomenna meillä alkaakin agilitykurssi, josko saataisiin estevarmuutta matkaan mukaan enemmän.
Pirre vauhdissa :)

Tässä meidänkin liepeillä (no muutaman kilometrin päässä) on nähty ihan ilmi elävä karhu, joten taidan pysytellä kiltisti poissa metsistä tänä kesänä. Pipsa vähintään päättäisi kokeilla karhukoiran taitojaan, onhan se taljan jo haukkunu pystyyn.  Metsän sijaan ollaan viime aikoina lenkkeilty hiekkakuopilla ja voi että kun koirat tykkää. Ainoa miinus on se, että siellä on myös vettä ja Viljamihan sitten ui.... Loppuun muutama tunnelmapala viimeisimmältä retkeltä.
Viljami nauttii

Rantaleijonat

Pipsa peilailee

Viljami vauhdissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti