torstai 7. elokuuta 2014

Huh hellettä

Tänä kesänä on loppuviimein tarjennut oikein hyvin, ei ole pahemmin viime viikkoina tarvinnut palella. Koirat meillä ovat selvinneet helteestä lähinnä uimisen voimalla. Viljami on nauttinut suunnattomasti koko kesän kun on saanut uida paljon, ja yhtenä kauniina hellepäivän se sitten loksahti Pipsallakin, siitä tuli yks kaks vaan uimarikoira. Ei se niin pöpi ole kuin Viljami tuon veden kanssa, mutta nykyään Pipsa joka ennen pelkäsi vettä, voi hiekkakuopalla ollessa yhtäkkiä vain omin päin pulahtaa uimasilleen. Kerran sitä on jo saanut huudella keskeltä monttua rantaa kohti.

Rantaleijona Pipsa ja Viljamilta lainatut liian suuret liivit...

Pipsan kanssa tehtiin heinäkuussa myös yksi keikka tokokisoihin. Itse en ollut suoritukseen ollenkaan tyytyväinen, mutta koska oli helteinen ilta, annan Pipsalle paljon anteeksi. Kaiken muun se suoritti oikein mallikkaasti, mutta seurata ei oikein jaksanut. Kaikesta huolimatta nippa nappa ALO 1 ja kolmos sija :) Siellä se koulutustunnus ja avoin luokka häämöttävät yhden ykköstuloksen päässä. Avoimen liikkeitä onkin nyt koetettu iltahämärissä jo hiukan hioa kuntoon.
Kun kerran saadaan palkinto, vaatii tilanne toki valokuvan ;)Viikonloppuna häämöttääkin sitten kauan odotettu World dog show Helsingissä. Meidän kalusto ei toki sinne jalkaudu, mutta itse täytyy mennä tekemään hieman ostoksia, kerrankin niin, että tiedän etukäteen jo monta hankittavaa asiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti